Tranquil dawn, een profiel portret met groene kleuren.

Tranquil dawn, een profiel portret met groene kleuren.

42 x 59 cm, © 2023, € 125,00
Tweedimensionaal | Schilderkunst | Olieverf | Op doek
Getoond op Online webshop Hella Maas

Te koop als art-print: links 4 prints

Portret met turquoise en rode kleuren voor een moderne woonstijl.  De achtergrondkleur is in Nordic Green. Green wall art. De kleur groen is nog steeds populair in de woontrend voor 2023. Nordic Green is een mooie rustige kleur en de nieuwe kleur van 2023. 

Laat dit schilderij printen op acryl glas en je hebt een prachtige moderne kunst aan de muur voor een lage prijs. 

Krachtige vrouw portret in profiel. Abstract fantasie schilderij van een vrouw met groene achtergrond. 

Mijn inspiratie komt van een mooie lichtval, ik schilder dieren, mensen en objecten uit het dagelijks leven. Ik ben op zoek naar het mooiste licht en gebruik uitgesproken kleuren.

Dit schilderij is volledig digitaal gemaakt. In navolging van de geweldige kunstschilder David Hockney die als eerste een volledige tentoonstelling inrichtte met schilderijen die hij maakte op zijn i-pad. Op 85 jarige leeftijd. 
In 2013 in het fine art museum van San Francisco. Hij was de eerste bekende kunstschilder die de de i-pad gebruikte voor het maken van museale kunst. Gemaakt met een pen met 'olieverf' maar dan een digitale pen die de pixels op mijn i-pad aan stuurt en waarmee ik penseelstreken kan maken die niet van echt te onderscheiden zijn. Een plezier om te doen en prachtig om zelf te zien hoe mijn werk daardoor is geëvolueerd tot iets geheel nieuws. En dit nog dagelijks doet.