Bloemenvrouw, stoere vrouw in een bloemenjurk

Bloemenvrouw, stoere vrouw in een bloemenjurk

90 x 60 x 2 cm, © 2023, € 125,00
Tweedimensionaal | Schilderkunst | Olieverf | Op doek
Getoond op Online webshop Hella Maas

Bloemenvrouw, stoere pose van een vrouw in een bloemenjurk.

Het schilderij maakt deel uit van 3 schilderijen die bij elkaar passen, vrolijk en krachtig aan de muur. Laat ze printen op verschillende materialen. Papier, glas of kunststof en ze krijgen allemaal een andere uitstraling.

Mijn inspiratie komt van een mooie lichtval, ik schilder dieren, mensen en objecten uit het dagelijks leven. Ik ben op zoek naar het mooiste licht en gebruik uitgesproken kleuren.

Dit schilderij is te koop als art-print, kijk op deze pagina voor de links naar de websites. 


Dit schilderij is volledig digitaal gemaakt. In navolging van de geweldige kunstschilder David Hockney die als eerste een volledige tentoonstelling inrichtte met schilderijen die hij maakte op zijn i-pad. Op 85 jarige leeftijd.
In 2013 in het fine art museum van San Francisco. Hij was de eerste bekende kunstschilder die de de i-pad gebruikte voor het maken van museale kunst. Gemaakt met een pen met 'olieverf' maar dan een digitale pen die de pixels op mijn i-pad aan stuurt en waarmee ik penseelstreken kan maken die niet van echt te onderscheiden zijn. Een plezier om te doen en prachtig om zelf te zien hoe mijn werk daardoor is geëvolueerd tot iets geheel nieuws. En dit nog dagelijks doet.