Polka dot girl

Polka dot girl

90 x 60 x 2 cm, © 2023, € 125,00
Tweedimensionaal | Schilderkunst | Olieverf | Op doek
Getoond op Online webshop Hella Maas

Krachtige vrouw portret met een polka dot overhemd. Abstract fantasie schilderij van een vrouw met zalmrose achtergrond.

Dit schilderij maakt deel uit van een serie van 3 schilderijen, een vrouw in een gestreept overhemd, en stoere vrouw in een bloemen jurk.

Ik schilder dieren, mensen en objecten uit het dagelijks leven. Ik ben op zoek naar het mooiste licht en gebruik uitgesproken kleuren.
 

U kunt dit schilderij kopen als art-print op papier, acrylglas, aluminium of hout. Op deze pagina vindt u links naar printshops in het land waar u woont. 

Dit schilderij is volledig digitaal gemaakt. In navolging van de geweldige kunstschilder David Hockney die als eerste een volledige tentoonstelling inrichtte met schilderijen die hij maakte op zijn i-pad. Op 85 jarige leeftijd.
In 2013 in het fine art museum van San Francisco. Hij was de eerste bekende kunstschilder die de de i-pad gebruikte voor het maken van museale kunst. Gemaakt met een pen met 'olieverf' maar dan een digitale pen die de pixels op mijn i-pad aan stuurt en waarmee ik penseelstreken kan maken die niet van echt te onderscheiden zijn. Een plezier om te doen en prachtig om zelf te zien hoe mijn werk daardoor is geëvolueerd tot iets geheel nieuws. En dit nog dagelijks doet.